Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GOBOZKURT ONLİNE
 
AnasayfaKurallarGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» ARAMA SİTEM
Biberli Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:31 pm tarafından Admin

» Kendi amblemini yap
Biberli Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:27 pm tarafından Admin

» KENDİ SİTENİ YAP
Biberli Et Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:43 pm tarafından Admin

» KENDİ TEMANI YAP
Biberli Et Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:31 pm tarafından Admin

» TÜMÜNÜ SEÇ
Biberli Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» YAZI RESİM KAYDIRMA
Biberli Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» DHTML FİLTER ÖZELLİKLERİ
Biberli Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» TARAYICI BİLGİSİ
Biberli Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

» MENÜ YANINA Yeni EKLEME
Biberli Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 Biberli Et

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Forum Master
Admin


Mesaj Sayısı : 347
Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi : 26/06/09
Yaş : 34
Nerden : mersin

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
Biberli Et Left_bar_bleue46737/234235Biberli Et Empty_bar_bleue  (46737/234235)

Biberli Et Empty
MesajKonu: Biberli Et   Biberli Et Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 8:55 pm

Malzemeler:
200 gram et, 100 gram biber, 10 gram soya sosu, 5 gram pirinç
şarabı, 1 gram sirke, 2 gram tuz, 3 gram lezzet tuzu, 5 gram soğan, 4
gram zencefil, 1 gram nişasta, yarım yumurta ve 50 gram yağ.
Hazırlanışı:
1) Eti 1 santim olacak şekilde küp küp doğrayalım. Sonra üzerine 1
gram tuz, 2 gram pirinç şarabı, 2 gram soya sosu, yarım yumurta ve 1
gram nişasta ekleyip karıştıralım.
2) Biberleri iyice yıkadıktan sonra uzunluğu 1 santim olacak şekilde keselim. Soğan ve zencefili kıyma haline getirelim.
3) Tencereyi ateşin üstüne koyarak içine biraz yağ koyalım. Yağ
kızınca et parçalarını atıp kavuralım. Sonra üzerine biberleri atıp
beraber kavuralım. Ardından üzerine soğan, zencefil, soya sosu, pirinç
şarabı, tuz, lezzet tuzu ve sirkeleri ekleyip kavurmaya devam edelim.
Son olarak servis tabağına alarak sıcak sıcak servis yapalım. Afiyet
olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gobozkurt.yetkin-forum.com
 
Biberli Et
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YEŞİL BİBERLİ SOYA FİLİZİ (ÇİN)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gobozkurt Online :: YEMEKLER :: Çin Yemekleri-
Buraya geçin: