Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GOBOZKURT ONLİNE
 
AnasayfaKurallarGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» ARAMA SİTEM
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:31 pm tarafından Admin

» Kendi amblemini yap
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:27 pm tarafından Admin

» KENDİ SİTENİ YAP
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:43 pm tarafından Admin

» KENDİ TEMANI YAP
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:31 pm tarafından Admin

» TÜMÜNÜ SEÇ
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» YAZI RESİM KAYDIRMA
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» DHTML FİLTER ÖZELLİKLERİ
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» TARAYICI BİLGİSİ
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

» MENÜ YANINA Yeni EKLEME
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Forum Master
Admin


Mesaj Sayısı : 347
Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi : 26/06/09
Yaş : 34
Nerden : mersin

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Left_bar_bleue46737/234235HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Empty_bar_bleue  (46737/234235)

HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Empty
MesajKonu: HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN)   HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN) Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 9:37 pm

1 çorba kaşığı ayçiçeği yağı

1 demet taze soğan (ayıklanıp, doğranmış)

2 diş sarımsak (ince kıyılmış)

3 su bardağı tuzsuz esmer et suyu

birkaç damla acıbiber sosu

1,5 kg sığır kuyruğu (yağları temizlenip, kaynar suda 3 dakika haşlanmış)

5 havuç (devrik kesilmiş)

175 g makarna

1 tatlı kaşığı tuz



Sığır kuyruğu parçalarını tek kat halinde alacak büyüklükte bir
tencereye yağı koyup, tencereyi orta ateşe oturtarak, yağı ısıtın.
Isınınca taze soğanlar ve sarımsağı katıp, sürekli karıştırarak, 2
dakika pişirin. 3 bardak esmer et suyu, su ve acıbiber sosunu ekleyip,
sığır kuyruğu parçalarını tek kat halinde yerleştirerek, bir taşım
kaynatın. Kaynayınca ateşi kısıp, tencerenin kapağını kapatarak, sığır
kuyruklarını 1 saat pişirin. Sonra sığır kuyruklarını altüst edip,
iyice yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 1 1/2 saat) pişirmeyi sürdürün.

Havuçları katıp, hafifçe yumuşayıncaya kadar (20 dakika)
pişirdikten sonra, tencereyi ateşten alın ve yahniyi bir tel süzgeçten
başka bir tencereye süzün. Süzgeçte kalan sığır kuyruğu parçalarının
etlerini kemiklerinden ayırıp (kemiklerini atın), yeniden tencereye
koyun. Havuç parçaları ile süzgeçte kalan soğan ve sarmısak parçalarını
da ekleyin. Süzdüğünüz pişme suyunun yağını alıp, tencereye ekleyin ve
tencereyi kısık ateşe oturtun.

Bir başka tencereye 8 su bardağı su ve tuzu koyup, tencereyi harlı
ateşe oturtarak, suyu kaynatın. Kaynayınca makarnaları ekleyip,
yumuşayıncaya kadar pişirin.

Diğer tenceredeki yahiyi tabaklara koyup yanında makarna ile servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gobozkurt.yetkin-forum.com
 
HAVUÇLU SIĞIR KUYRUĞU (ÇİN)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MANDALİNALI SIĞIR ETİ (ÇİN)
» AMERİKAN USULÜ SIĞIR ETİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gobozkurt Online :: YEMEKLER :: Çin Yemekleri-
Buraya geçin: