Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GOBOZKURT ONLİNE
 
AnasayfaKurallarGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» ARAMA SİTEM
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:31 pm tarafından Admin

» Kendi amblemini yap
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:27 pm tarafından Admin

» KENDİ SİTENİ YAP
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:43 pm tarafından Admin

» KENDİ TEMANI YAP
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:31 pm tarafından Admin

» TÜMÜNÜ SEÇ
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» YAZI RESİM KAYDIRMA
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» DHTML FİLTER ÖZELLİKLERİ
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» TARAYICI BİLGİSİ
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

» MENÜ YANINA Yeni EKLEME
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Forum Master
Admin


Mesaj Sayısı : 347
Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi : 26/06/09
Yaş : 34
Nerden : mersin

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Left_bar_bleue46737/234235BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Empty_bar_bleue  (46737/234235)

BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Empty
MesajKonu: BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ   BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 9:42 pm

Malzeme

- 3 yemek kaşığı Sana Kase tereyağlı margarin

- 750 g biftek

- 3 adet kuru soğan

- 4 diş sarımsak

- yarım su bardağı üzüm sirkesi

- 1 su bardağı et suyu

- 1 adet çubuk tarçın

- 1 tatlı kaşığı zencefil

- yarım çay kaşığı kimyon

- 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber

- 1 yemek kaşığı hardal

- 1 tatlı kaşığı kişniş

- tuz ve karabiber



Hazırlanışı

1. Kuru soğanı piyazlık doğrayın.

2. Sarımsakları ayıklayıp kıyın.

3. Yayvan bir tavada 3 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour tereyağlı
margarini kızdırıp içine doğranmış etleri ilave edip etler renk
alıncaya kadar kavurun.

4. Etler renk alınca içine piyazlık doğranmış soğanları ve kıyılmış soğanları ilave edip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun.

5. Soğanlar kavrulduktan sonra yemeğin içine hardalı, zencefili,
kimyonu, kırmızı pul biberi, kişnişi, tarçın çubuğu, tuz ve karabiberi
ekleyip karıştırın.

6. En son olarak içine et suyunu ve sirkeyi ilave edip etler
yumuşayıncaya kadar pişirin. Arzuya göre içine 1 tatlı kaşığı şeker
ilave edebilirsiniz.

7. Yemeği servis etmeden önce tarçın çubuğu çıkarıp servis tabağına alıp sıcak olarak servis edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gobozkurt.yetkin-forum.com
 
BAHARATLI ÇİN EKMEĞİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BAHARATLI DANA ETLİ ERİŞTE (ÇİN)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gobozkurt Online :: YEMEKLER :: Çin Yemekleri-
Buraya geçin: