Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GOBOZKURT ONLİNE
 
AnasayfaKurallarGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» ARAMA SİTEM
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:31 pm tarafından Admin

» Kendi amblemini yap
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:27 pm tarafından Admin

» KENDİ SİTENİ YAP
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:43 pm tarafından Admin

» KENDİ TEMANI YAP
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:31 pm tarafından Admin

» TÜMÜNÜ SEÇ
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» YAZI RESİM KAYDIRMA
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» DHTML FİLTER ÖZELLİKLERİ
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» TARAYICI BİLGİSİ
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

» MENÜ YANINA Yeni EKLEME
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 DİL BALIĞI (NEW ORLEANS)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Forum Master
Admin


Mesaj Sayısı : 347
Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi : 26/06/09
Yaş : 34
Nerden : mersin

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Left_bar_bleue46737/234235DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Empty_bar_bleue  (46737/234235)

DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Empty
MesajKonu: DİL BALIĞI (NEW ORLEANS)   DİL BALIĞI (NEW ORLEANS) Icon_minitimePerş. Kas. 05, 2009 10:05 am

Kullanılacak malzeme (6 kişi için):
3 dil balığı,
150 gram margarin yağı,
1 demet maydanoz,
2 kaşık un,
1 limon,
120 gram badem,
yeteri kadar tuz ve karabiber.

Yapımı:
Dil
balıklarının her birinden dörder fileto çıkarın. Badem içlerini yarım
dakika kadar sıcak suda tuttuktan sonra zar gibi ince kabuklarını
soyun. Sonra bunun 75 gramını iri iri kıyın, kalanını bir kenara
bırakın. Margarin yağının yarısını bir tavaya koyarak ateşe oturtun.
Yağ kızdıktan sonra balık filetolarını içine bir tutam tuz ve bir tutam
karabiber katılmış una bulayıp tavaya atın, her iki yüzlerini nar gibi
kızartın. Kalan margarin yağını bir tencereye koyarak ateşe oturtun.
Yağ eridikten sonra kıyılmış badem içlerini katıp tahta kaşıkla
karıştırarak kızartın. Sonra yıkanmış ve kıyılmış maydanozun yarısını
katın ve bir dakika daha karıştırmaya devam ederek kızartın. Kızarmış
olan filetoları tavadan çıkarıp servis tabağına dizin. Sonra bademli
sosu gezdirerek üzerine dökün. Kıyılmamış olan öbür bademlerle balık
filetolarının üstünü süsleyin, ince kesilmiş limon dilimlerini
filetoiarm üzerine yayıp kalan maydanozu da serpiştirdikten sonra bu
süslü tabağı sofraya götürüp servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gobozkurt.yetkin-forum.com
 
DİL BALIĞI (NEW ORLEANS)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TATLI VE EKŞİ SİNCAP BALIĞI (ÇİN)
» ACI EKŞİ SOSLU SEBZELİ PİSİ BALIĞI FİLETOSU (ÇİN)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gobozkurt Online :: YEMEKLER :: Amerika Yemekleri-
Buraya geçin: