Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GOBOZKURT ONLİNE
 
AnasayfaKurallarGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» ARAMA SİTEM
Hollanda Bisküvisi Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:31 pm tarafından Admin

» Kendi amblemini yap
Hollanda Bisküvisi Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:27 pm tarafından Admin

» KENDİ SİTENİ YAP
Hollanda Bisküvisi Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:43 pm tarafından Admin

» KENDİ TEMANI YAP
Hollanda Bisküvisi Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:31 pm tarafından Admin

» TÜMÜNÜ SEÇ
Hollanda Bisküvisi Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» YAZI RESİM KAYDIRMA
Hollanda Bisküvisi Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» DHTML FİLTER ÖZELLİKLERİ
Hollanda Bisküvisi Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» TARAYICI BİLGİSİ
Hollanda Bisküvisi Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

» MENÜ YANINA Yeni EKLEME
Hollanda Bisküvisi Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 Hollanda Bisküvisi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Forum Master
Admin


Mesaj Sayısı : 347
Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi : 26/06/09
Yaş : 34
Nerden : mersin

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
Hollanda Bisküvisi Left_bar_bleue46737/234235Hollanda Bisküvisi Empty_bar_bleue  (46737/234235)

Hollanda Bisküvisi Empty
MesajKonu: Hollanda Bisküvisi   Hollanda Bisküvisi Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 8:05 pm

MALZEMELER
1.5 Su Bardağı Un
175 gr. Tereyağı
1 Adet Yumurtanın Akı
1 Su Bardağı Pudra Şekeri
1 Paket Vanilya
1/2 Paket Kabartma Tozu
1 Su Bardağı Toz Şeker

YAPILIŞ TARİFİ
Unu eleyin. Ortasını çukur şeklinde açın. Oda sıcaklığındaki tereyağını,
pudra şekerini, yumurtanın akını, vanilyayı ve yarım paket kabartma
tozunu ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra bir hamur elde edene dek
yoğurun.
Hamuru üç eşit parçaya ayırın. Bu parçaları uzun bir rulo şeklinde
yuvarlayın. Toz şekeri dikdörtgen şeklindeki bir tepsiye yayın. Hamur
rulolarını şekerle yuvarlayın.
Keskin bir bıçakla verevine 2 cm genişliğinde kesin. Çok hafif yağlanmış
tepsiye dizin. Orta hararetli bir fırında 15 dakika pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gobozkurt.yetkin-forum.com
 
Hollanda Bisküvisi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» FINDIKLI HOLLANDA BİSKÜVİSİ
» Hollanda Çorbası
» RİNGALI HOŞGÖR (Hollanda)
» HOLLANDA PATATES YAHNISI
» Peynir Çorbası (Hollanda)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gobozkurt Online :: YEMEKLER :: Hollanda Yemekleri-
Buraya geçin: