Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GOBOZKURT ONLİNE
 
AnasayfaKurallarGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» ARAMA SİTEM
HOLLANDA PATATES YAHNISI Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:31 pm tarafından Admin

» Kendi amblemini yap
HOLLANDA PATATES YAHNISI Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:27 pm tarafından Admin

» KENDİ SİTENİ YAP
HOLLANDA PATATES YAHNISI Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:43 pm tarafından Admin

» KENDİ TEMANI YAP
HOLLANDA PATATES YAHNISI Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:31 pm tarafından Admin

» TÜMÜNÜ SEÇ
HOLLANDA PATATES YAHNISI Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» YAZI RESİM KAYDIRMA
HOLLANDA PATATES YAHNISI Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» DHTML FİLTER ÖZELLİKLERİ
HOLLANDA PATATES YAHNISI Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» TARAYICI BİLGİSİ
HOLLANDA PATATES YAHNISI Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

» MENÜ YANINA Yeni EKLEME
HOLLANDA PATATES YAHNISI Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 HOLLANDA PATATES YAHNISI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Forum Master
Admin


Mesaj Sayısı : 347
Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi : 26/06/09
Yaş : 34
Nerden : mersin

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
HOLLANDA PATATES YAHNISI Left_bar_bleue46737/234235HOLLANDA PATATES YAHNISI Empty_bar_bleue  (46737/234235)

HOLLANDA PATATES YAHNISI Empty
MesajKonu: HOLLANDA PATATES YAHNISI   HOLLANDA PATATES YAHNISI Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 8:05 pm

MALZEMELER

1 kg patates
1 kg lahana
2 adet sucuk
2 adet elma



HAZIRLANIŞI

Elmaları küçük küçük küp küp doğrayın.Patateslerin kabuklarını soyun ve parçalara bölün, lahanayı ince doğrayın. Her ikisini de ya ayrı tencerelere yada bir tencerede tuzunu kararlayıp 15 dakika 3?er bardak suda haşlayın. Sonra her ikisininde suyunu süzün, ve suyunu atmadan muhafaza edin. Patates ve lahana kaynarken sucukları kare şeklinde doğrayın ve normal kızartığınız gibi yağı iyice akıncaya kadar kuru bir şekilde kızartın. En son patatesi püreleyin, içine önce sucukları ve sucuğun yağını katıp iyice kariştırın. Ancak sucuğun yağından biraz ayırın. Eğer patates püresi katı olduysa lahanayı da püreye karıştırdıktan sonra içine süzülen ve muhafaza etmiş olduğunuz suyu karışım içine istediğiniz kadar katın ama dikkat edin çorbaya benzemesin. Servis yapmadan önce üzerine doğranmış elmaları bölerek artan sucuğun yağını hafifce kızartıp bu karışım üzerini süsleyerek ikram edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gobozkurt.yetkin-forum.com
 
HOLLANDA PATATES YAHNISI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HOLLANDA USULÜ TEREYAĞLI KEK
» Hollanda Çorbası
» Hollanda Bisküvisi
» RİNGALI HOŞGÖR (Hollanda)
» Peynir Çorbası (Hollanda)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gobozkurt Online :: YEMEKLER :: Hollanda Yemekleri-
Buraya geçin: