Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GOBOZKURT ONLİNE
 
AnasayfaKurallarGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» ARAMA SİTEM
Tatlı ve Ekşi Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:31 pm tarafından Admin

» Kendi amblemini yap
Tatlı ve Ekşi Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:27 pm tarafından Admin

» KENDİ SİTENİ YAP
Tatlı ve Ekşi Et Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:43 pm tarafından Admin

» KENDİ TEMANI YAP
Tatlı ve Ekşi Et Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:31 pm tarafından Admin

» TÜMÜNÜ SEÇ
Tatlı ve Ekşi Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» YAZI RESİM KAYDIRMA
Tatlı ve Ekşi Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» DHTML FİLTER ÖZELLİKLERİ
Tatlı ve Ekşi Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» TARAYICI BİLGİSİ
Tatlı ve Ekşi Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

» MENÜ YANINA Yeni EKLEME
Tatlı ve Ekşi Et Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 Tatlı ve Ekşi Et

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Forum Master
Admin


Mesaj Sayısı : 347
Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi : 26/06/09
Yaş : 34
Nerden : mersin

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
Tatlı ve Ekşi Et Left_bar_bleue46737/234235Tatlı ve Ekşi Et Empty_bar_bleue  (46737/234235)

Tatlı ve Ekşi Et Empty
MesajKonu: Tatlı ve Ekşi Et   Tatlı ve Ekşi Et Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 8:54 pm

Malzemeler: 250 gram et, 100 gram
yer elması, 5 gram soya sosu, 10 gram lezzet tuzu, 1.5 gram tuz, 25
gram sirke, 30 gram toz şeker, 5 gram soğan, 5 gram zencefil, 50 gram
yağ, 5 gram nişasta ve 1 yumurta.
Hazırlanışı :
1) Eti iyice yıkadıktan sonra kalınlığı 0.2, uzunluğu 3 ve eni
1.5 santim olacak şekilde keselim. Sonra üzerine 0.5 gram tuz, 3 gram
pirinç şarabı, 1 yumurta ve 2 gram nişasta ekleyip karıştıralım.
2) Yer elmasını kalınlığı yaklaşık 0.2 santim olacak şekilde yuvarlak parçalar halinde keselim. Soğan ve zencefili kıyalım.
3) Kıyma haline getirilmiş soğan ve zencefil ile soya sosu,
pirinç şarabı, tuz, toz şeker, sirke ve nişastayı küçük bir kâsede
karıştırarak sos haline getirelim.
4) Tencereyi ateşin üstüne koyarak içene biraz yağ koyalım. Yağ
kızınca et parçalarını atıp kavuralım. Ardından yer elmasını ekleyip
kavurmaya devam edelim. Sonra üzerine hazırladığımız sosu döküp
kavurmaya devam edelim. Suyu çekince servis tabağına alarak sıcak sıcak
servis yapalım. Afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gobozkurt.yetkin-forum.com
 
Tatlı ve Ekşi Et
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TATLI VE EKŞİ SOSLU DANA (ÇİN)
» TATLI VE EKŞİ SİNCAP BALIĞI (ÇİN)
» TATLI EKŞİ BALIK YAHNİSİ (MİKRODALGA)
» TATLI EKŞİ SOSLU KUZU BİFTEĞİ (ÇİN)
» TATLI EKŞİ SOSLU DÖRT MEVSİM MANTISI (ÇİN)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gobozkurt Online :: YEMEKLER :: Çin Yemekleri-
Buraya geçin: