Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Gobozkurt Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GOBOZKURT ONLİNE
 
AnasayfaKurallarGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» ARAMA SİTEM
WANTON ÇORBASI (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:31 pm tarafından Admin

» Kendi amblemini yap
WANTON ÇORBASI (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 8:27 pm tarafından Admin

» KENDİ SİTENİ YAP
WANTON ÇORBASI (ÇİN) Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:43 pm tarafından Admin

» KENDİ TEMANI YAP
WANTON ÇORBASI (ÇİN) Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:31 pm tarafından Admin

» TÜMÜNÜ SEÇ
WANTON ÇORBASI (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» YAZI RESİM KAYDIRMA
WANTON ÇORBASI (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» DHTML FİLTER ÖZELLİKLERİ
WANTON ÇORBASI (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:42 pm tarafından Admin

» TARAYICI BİLGİSİ
WANTON ÇORBASI (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

» MENÜ YANINA Yeni EKLEME
WANTON ÇORBASI (ÇİN) Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 7:41 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 WANTON ÇORBASI (ÇİN)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Forum Master
Admin


Mesaj Sayısı : 347
Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi : 26/06/09
Yaş : 34
Nerden : mersin

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
WANTON ÇORBASI (ÇİN) Left_bar_bleue46737/234235WANTON ÇORBASI (ÇİN) Empty_bar_bleue  (46737/234235)

WANTON ÇORBASI (ÇİN) Empty
MesajKonu: WANTON ÇORBASI (ÇİN)   WANTON ÇORBASI (ÇİN) Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 9:18 pm

100 gr kıyma

1 adet ufak soğan

1 adet taze soğan

1 çay kaşığı toz zencefil

1 çorba kaşığı soya sosu

1 çorba kaşığı susam yağı

1 tutam karabiber

Hamur için:

1 su bardağı su

Yarım tatlı kaşığı tuz

Yeteri kadar un

Üzeri için:

1 çorba kaşığı susam yağı

1 adet taze soğan



Önce hamur malzemesiyle serte yakın bir hamur hazırlanır, yarım saat
dinlendirilir. İç malzemesi karıştırılır. Dinlenen hamur, merdaneyle
servis tabağı kadar açılır. 3*3 santimlik kareler kesilir. Karelerin
ortasına yeteri kadar iç bırakılır. Önce üçgen olarak katlanır,
bastırılır. Sonra rulo yapılır. Tencereye 4 su bardağı kadar su konur.
İçine 1 tatlı kaşığı şeker eklenir. Kaynama noktasına gelince
hazırlanan hamurlar atılır. 10 dakika kadar haşlanır. Suyuyla birlikte
kaseye hamurlar konur. Üzerine bir miktar susam yağı ve ince kıyılmış
taze soğan konur.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gobozkurt.yetkin-forum.com
 
WANTON ÇORBASI (ÇİN)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SEBZE ÇORBASI (ÇİN)
» MISIR VE TAVUK ÇORBASI (ÇİN)
» SOYA FASULYESİ ÇORBASI (ÇİN)
» BALIK KÖFTELİ ACI TATLI ÇİN ÇORBASI
» Kuzey Amerika Çorbası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gobozkurt Online :: YEMEKLER :: Çin Yemekleri-
Buraya geçin: